Doorgaan naar content

Reviews

Dirk Wynants - Extremis

“Ik mocht al heel wat interviews nalezen, en ik moet zeggen dat jullie toch wel een van de allerbesten neerpenden. Compact maar toch bijzonder volledig, mooi geschreven, en mooie foto ook nog: proficiat en super bedankt daarmee!”

Team Acasus - Veurne

“We hebben al veel positieve berichten ontvangen over de publireportage in het magazine. Zeker geslaagd dus wat ons betreft.”

Matthias Velghe - Pand86

“De Zeeparel was ons eerste grote experiment met drukwerk. We hebben tot op vandaag 6 rechtstreekse offertevragen ontvangen, waaronder 4 tweedeverblijfprojecten. Ook kennen mensen ons 'via-via', door 'da schoon boekske van aan de zee'. Samengevat heeft de advertentie ons 4 goedgekeurde projecten bezorgd. Je mag er zeker van zijn dat we nog terugkeren!”

Angélique van Gils - Pursuit Femmes

“Jullie krijgen de prijs voor het leukste stuk dat ik al over maatwerk heb gelezen. Heerlijk! De woorden, de mix, het gevoel, echt te cool! Jullie zijn vrouwen met power. Keep that energy! Fijne avond nog en we zijn jullie enorm dankbaar voor het mooie artikel.”

Lezeres Sandra

Dag Manou, Isabeau,

Vandaag ontving ik via Bpost verschillende edities van jullie magazine De Zeeparel.💌 Een dikke welgemeende merci hiervoor! Ik heb nu alvast fijne lectuur de komende weken...😁 Magazines over mode, lifestyle, wonen, ambacht, kunst & zo meer... hou ik sowieso bij dus dat is zeker ook het geval voor De Zeeparel. Ook een pluim voor de covers van jullie magazine! 👌👍 Via jullie artikels & adverteerders leer ik zo ook nieuwe toffe winkels/zaken kennen van aan de kust, waar ik zeker eens een bezoekje wil brengen tijdens me-time momenten aan onze Belgische kust.

Gentse groeten,
Sandra  🙋‍♀️